المقادير:
ثلاثة ارباع كوب بطاطس مسلوقة و مهروسة جيدا
2 بيضة
ثلاثة ارباع كوب زبدة
2 كوب دقيق
ملح - فلفل
عصاج للحشو
بيضة للوجه
جبن تركى مبشور للوجه
الطريقة:
ندعك الزبدة مع البيض و نضيف البطاطس و الملح و الفلفل و اعجن الدقيق شوية شوية حتى تتكون عجينة متماسكة
ابدأ بوضع الدقيق على الرخامة و افردها بالنشابة بسمك 1 سم و اقطعها دوائر و احشيها بالعصاج ثم اضعها فى الصاج و ادهن الوجه بيض و ارش جبن تركى و تدخل الفرن لمدة 20 دقيقة و بالهنا و الشفا و طبعا يفضل اكلها ساخنة